מעבר לאתר המותאם

איטלקית בנגיעות לימון • זוכת השבוע בתחרות האופה הבאה

מירי זורגר 1 Comment on איטלקית בנגיעות לימון • זוכת השבוע בתחרות האופה הבאה

העוגה הזו זכתה מקום ראשון מבין כל המאזינות שאפו בבית ע"פ המשימה של מירי – כלה בלבן • המאזינה זכתה בחבילה שווה של מוצרי טרה • מדי שבוע תתקיים תחרות בה המאזינות תוכלנה לזכות בחבילת מוצרים שווה

IMG-20180517-WA0057 (1)

לתבנית בקוטר 24 ס"מ

לבסיס –

150 גרם ביסקוויטים טחונים דק

50 גרם שקדים טחונים דק

70 גרם חמאה של טרה מומסת

למלית –

250 גר גבינת שמנת בטעם טבעי של טרה

250 גר' גבינת שמנת 25%

500 גרם גבינה לבנה של טרה 5%

1 כוס סוכר

1 כפית תמצית/מחית וניל

1 כף מיץ לימון סחוט טרי

גרידת לימון מגורדת דק מ 2 לימונים

4 ביצים L

לציפוי –

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% של טרה

1 כפית תמצית/מחית וניל

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

מחממים תנור ל 180 מעלות

מכינים את הבסיס –
מערבבים היטב את הביסקוויטים, השקדים הטחונים והחמאה המומסת לתערובת פירורית ומעט לחה. מהדקים היטב לבסיס התבנית בשכבה אחידה ושומרים בקירור.

מכינים את המלית –

בקערה מערבבים היטב את 3 סוגי הגבינות. מוסיפים סוכר, תמצית/מחית וניל, מיץ לימון וקליפת לימון. מערבלים היטב לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים, אחת לאחר השנייה מוודאים כי התערובת אחידה וחלקה.

מעבירים את הבלילה לתבנית מכניסים לתנור ואופים כ 10 דקות ואז מורידים את הטמפרטורה ל 150 בלי לפתוח את התנור בכלל… ואופים לעוד חצי שעה ד ארבעים דקות.
מכבים את התנור פותחים את דלת התנור קצת ומראים כך ל רבע שעה ורק אז אפשר להוציא את העוגה מהתנור.

להכנת הציפוי –

בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, תמצית/מחית וניל ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת סמיכה. מורחים מעל העוגה בצורה אחידה או בדוגמאות ים שק זילוף וצנתר.

שומרים בקירור עד להגשה.

העוגה נשמרת בקירור עד 5 ימים.

רוצה גם את לזכות המשימה השבועית מהבית? שלחי את המתכון שלך למשימה השבועית שכולל מתכון ותמונה של המשימה למייל: ofa@93fm.co.il ואולי גם את תוכלי לזכות במארז מוצרים מפנק לביתך



1 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

מיין תגובות