- רדיו קול חי - -

ספיישל שבועות: כנאפה גבינות מלכותי

כנאפה גבינות

מצרכים

500 גר' שערות קדאיף

200 גר' חמאה

100 גר' חמאה לטיגון

למלית

300 גר' גבינת ריקוטה

300 גר' גבינת מוצרלה מגוררת

200 גר' צנוברים

לסירופ סוכר

2 כוסות מים

2 כוסות סוכר

להגשה

פיסטוקים גרוסים

אופן ההכנה

הכנת המלית

ערבבי את הריקוטה  עם המוצרלה המגוררת והצנוברים

הכנת הסירופ

מבשלים סוכר ומים לרתיחה פלוס 5 דקות

מעסים שערות קדאיף עם חמאה מומסת

ממיסים חמאה במחבת מניחים רינגים בגודל הרצוי ומניחים שערות קדאיף מעל מניחים את המלית ומעל שוב שערות

מטגנים עד להשחמה

מוציאים מהרינג והופכים

מטגנים עד להשחמה

מוציאים מניחים על צלחת ושופכים מעל סירופ סוכר