מסעדת רודריגז מתמחה במנות בשרים מדהימות, והפעם לכבוד שבת מנת דגים מתאימה של השף המסור אלי, "אין כמו קציצות דגים על צלחת אורז מהבילה", מדגיש השף.
1 קג דג טחון, (כל דג שתבחרו)
מוסיפים גרידת לימון מלימון אחד
צ'ילי אדום קצוץ
3 שיני שום קצוץ
חופן כוסברה
מלח , פלפל , שמן זית, ומעט פירורי לחם
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים ויוצרים צורת קבב , מסדרים על תבנית ואופים במשך 10 דקות , ב180 מעלות
לחציל : קולים על אש את החציל ,מקלפים ומשתמשים בבשר החציל.
חורף קל ונעים