אושן גורמה: מתכון מנצח

    מירי זורגר No Comments on אושן גורמה: מתכון מנצח

    מירי זורגר מגישה: ווייטפיש אושן גורמה ברוטב אדום אפוי בתנור

    8:43
    19.03.24
    מהדורת הבוקר No Comments on יצחק בריק: "הרמטכ"ל חייב להתפטר; לא נוכל ננצח כך"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    לדגים

    2 גלילי ווייטפיש אושן גורמה
    12 כפיות סוכר
    1 כף מלח
    2 ליטר מים
    קורט פלפל שחור
    2 בצל
    2 גזר

    לרוטב
    2 עגבניות
    2 בצל
    1 פלפל אדום
    1 פלפל בהיר
    3 כפיות רסק עגבניות
    2 כוסות מים
    1 כף מרק בצל
    1/4 כוס שמן
    1 כפית מלח
    2 כפיות סוכר
    2 כפיות אבקת שום
    1 כפית פפריקה מתוקה
    קורט פלפל שחור

    אופן ההכנה
    מלאי סיר במים, הוסיפי בצל וגזר פרוס, תבלי בסוכר מלח ופלפל והביאי לרתיחה. הכניסי את גלילי הווייטפיש אושן גורמה כשהם קפואים, הוסיפי בצל וגזר פרוס, תבלי בסוכר מלח ופלפל, הביאי לרתיחה ובשלי כשעה וחצי על אש בינונית.

    הכנת הרוטב
    חממי שמן בסיר, הוסיפי בצל חתוך לקוביות ואדי מס' דקות עד לשקיפות. הוסיפי את שאר הירקות חתוכים לקוביות של 2 ס"מ. הוסיפי את רסק העגבניות והתבלינים וערבבי היטב, הוסיפי את המים ובשלי כחצי שעה עד לריכוך.

    אפיה
    פרסי את הווייטפייש אושן גורמה המבושל והניחי בתבנית, צקי מעל הפרוסות את הרוטב. כסי ברדיד אלומיניום ואפי בחום 180 מעלות למשך חצי שעה.
    בתאבון!



    0 תגובות