- רדיו קול חי - -

מנחם ומפנק: מאפה שמרים במילוי שווה במיוחד

מאפה שמרים במילוי גבינות-
לבצק:
1 קג קמח שמרים או לחלופין קמח רגיל+2 כפות שמרים.
2כפות סוכר.
1/3 כוס שמן
כ3.5 כוסות מים פושרים.
כף מלח.
מערבבים קמח עם סוכר.
מוסיפים את הנוזלים ולשים את הבצק. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
לשים עד לקבלת בצק חלק ואחיד. מתפיחים פעמיים. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל הרצוי.
למילוי:
250 גר גבינה צהובה מגורדת.
100 גר גבינת פרמזן מגורדת.
מלח.
זעתר.

מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
משטחים כל כדור בצק לעובי בינוני.
שמים את המילוי במרכז העיגול וסוגרים חזרה לעיגול. מניחים בתבנית ומתפיחים.
מורחים מעל שמן זית ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת דק דק.
אופים בחום 180' עד להזהבה.

רבקה קלפה- פרמז'ן בוטיק.