- רדיו קול חי - -

אלגנטיות ואקסקלוסיביות • גלילות חציל בפסטו

גלילות חציל במילוי גבינות ופסטו-
מתכון לכ-15 גלילות:
3 חצילים עבים .
שמן זית.
מלח גס.

למילוי:
חצי גביע גבינת שמנת 30%
חצי גביע גבינה בולגרית למריחה.
צרור בזיליקום טרי.
3 שיני שום
50 גר פרמזן
50 גר צנוברים או לחלופין אגוזי מלך.
שמן זית.
מלח.
פורסים את החציל לאורכו .פרוסות בעובי בינוני.
מורחים בשמן זית ומפזרים מעל מלח גס. אופים בתנור בחום 200' עד להזהבה. מניחים לקירור.

לפסטו-
מעבדים את הבזיליקום. פרמזן.צנוברים.שמן זית ומלח.
מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב.
מכניסים לשקית זילוף.
מזלפים 2 פסים מהמילוי על החציל-לרוחב. ומגלגלים את החציל.
לקישוט-סוגרים עם גבעול של עירית

רבקה קלפה- פרמז'ן בוטיק.