- רדיו קול חי - -

מרק ג'ינג'י • לפעמים השקדים הם רק התירוץ

מרק ג'ינג'י

המצרכים: (כ-60 ספלונים)

2 בצלים חתוכים ל-4
5 שיני שום
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
3בטטות
500 גרם דלעת
4 גזרים
שליש כוס שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:

טגני את הבצלים בשמן הזית בסיר מתאים עד להשחמה
הוסיפי את השום וטגני קלות
הוסיפי את שאר הירקות כשהם חתוכים לקוביות גדולות ותבלי
הוסיפי לסיר 6 ליטרים מים, הביאי לרתיחה
העבירי ללהבה קטנה ובשלי שעה וחצי
טעמי ותקני את התיבול
צנני את המרק וטחני אותו לתערובת חלקה
טיפ: המרק מעולה בהקפאה!