מרק ג'ינג'י • לפעמים השקדים הם רק התירוץ

    מירי זורגר 3 Comment on מרק ג'ינג'י • לפעמים השקדים הם רק התירוץ

    ניחוח הסתיו ועלי השלכת שנערמים בכל קרן זווית עושים חשק לבשל את המרק העסיסי הזה, הצבע שלו משתלב יופי עם צבעי הסתו והוא מזכיר בארומה והניחוח שלו שאוטוטו החורף כאן, נוקש לנו בדלת

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מרק ג'ינג'י

    המצרכים: (כ-60 ספלונים)

    2 בצלים חתוכים ל-4
    5 שיני שום
    שורש פטרוזיליה
    שורש סלרי
    3בטטות
    500 גרם דלעת
    4 גזרים
    שליש כוס שמן זית
    קורט מלח
    קורט פלפל שחור גרוס טרי
    אופן ההכנה:

    טגני את הבצלים בשמן הזית בסיר מתאים עד להשחמה
    הוסיפי את השום וטגני קלות
    הוסיפי את שאר הירקות כשהם חתוכים לקוביות גדולות ותבלי
    הוסיפי לסיר 6 ליטרים מים, הביאי לרתיחה
    העבירי ללהבה קטנה ובשלי שעה וחצי
    טעמי ותקני את התיבול
    צנני את המרק וטחני אותו לתערובת חלקה
    טיפ: המרק מעולה בהקפאה!



    3 תגובות

    מיין תגובות
    1. 3

      אודה על המתכון של עוגת שלהבת מהתוכנית של היום.

    2. 2

      מבקשת את המתכון של עוגת שלהבת.

    3. 1

      נדמה לי שכמות המים גדולה מאד ביחס לכמות הירקות,
      הכנסתי ויצא ממש נוזלי