- רדיו קול חי - -

לכבוד שבת: עוגה יפהפיה וטעימה

עוגת מיץ גבוהה
4 חלבונים
5-6 חלמונים
1.5 כוסות סוכר
סוכר ווניל
אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
1 1/4 כוס מיץ תפוזים
3 כוסות קמח מלא 80%

לקרם:
קצפת צמחית/ ריצ'
2 כפות פודינג ווניל

הכנה:
מקציפים חלבונים עם סוכר
מוסיפים חלמונים וכל השאר תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה
מרפדים תבנית קפיצית 24 עם נייר אפיה גבוה גם בדפנות. מרססים בספריי שמן ואופים ב180 מעלות עד שקיסם שננעץ יוצא נקי
מקררים

מכינים את הקרם
מקציפים את הקצפת עם 2 כפות פודינג ווניל, חותכים לחצי את העוגה, שמים קרם על השכבה התחתונה מכסים בשניה. למעלה – גנאש משוקולד וקצפת ומעל עוד זילוף וקישוט.

יוצאת עוגה מעולה ולא יבשה