מעבר לאתר המותאם

ראשונה ואלגנטית • משולשים פריכים במילוי מושלם

מירי זורגר 1 Comment on ראשונה ואלגנטית • משולשים פריכים במילוי מושלם

נכון שנמאס לכם לאכול עוף בדרך המקובלת? הנה מתכון מצוין תוכלו לעשות שימוש בשאריות עוף מכל סוג | ולכבוד החג קצת בהומור זה יכול להיות התאום של קציצת אלוקים האולטימטיבית | הקציצה שרק אלוקים יודע מה היא מכילה | בון אפטיט

בצק פריך במלית חזה עוף:
מצרכים לבצק
4 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כוס מים
1 כפית מלח

למלית:
300 גר' חזה עוף טחון
3 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להשחמה
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס טרי

להברשה:
ביצה מקושקשת
שומשומים בצבעים

אופן ההכנה:
עבדי את כל המצרכים לבצק אחיד,
את מצרכי המלית ערבבי והעבירי לשקית זילוף,
רדדי את הבצק, קירצי דיסקיות בקוטר 7 ס"מ,
זלפי במרכז כל דיסקית מהמילוי וסגרי למשולש.
הברישי בביצה, פזרי שומשומים.
אפי בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להשחמה.

איך שלך יצאו? שתפו אותנו



1 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

מיין תגובות