חמסה עליו • בשר מס' 5 טעים

    מירי זורגר No Comments on חמסה עליו • בשר מס' 5 טעים

    הבשר הזה שווה הכל, קחו את הזמן ותשקיעו בו שיהיה עסיסי ונימוח מספיק הוא פצצה ושווה את ההשקעה שלו • בתיאבון

    אנטריקוט | אילוסטרציה
    22:46
    23.04.24
    הרב אייל אונגר No Comments on איך נראה את ההצלחה בשגרת החיים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    את הבקר הזה לא תרצו להפסיק לאכול. הוא רך מאד עסיסי ומתובל כמו שעוד לא טעמתם,הבשר הוא בשר מס' 5 מומלץ לקנות נתח טרי של 3-4 ק"ג ואין ספק שכשזה טרי הטעם מורגש.

    אבל ניתן להשתמש גם בנתח קפוא שהופשר זה יוצא טעים להפליא, כמה הבשר הזה טוב?חוץ מאורז או קוסקוס בצד לא תצטרכו להוסיף שום תוספת שתהרוס לכם את המנה. בשלו את הבשר יום מראש הוא מצריך בין 2-3 שעות בתנור על חום גבוה מאוד – 220 מעלות.

    בשר בתנור
    1 נתח בשר מספר 5
    6 כפות חרדל גרגירים
    3 ענפי רוזמרין
    מלח פלפל גרוס טרי לפי הטעם
    10 שיני שום שלימות מקולפות
    3 כוסות יין אדום יבש.

    אופן ההכנה:
    בכלי חסין אש עמוק ועדיף עם מכסה מניחים את הנתח
    בעזרת סכין עושים כמה חורים בתוך הבשר ומכניסים חלק משיני השום
    בקערה מערבבים טוב את היין החרדל והתיבול כותשים לתוך 2 שיני שום.
    שופכים מעל לבשר ומניחים מעל את ענפי הרוזמרין
    מכסים היטב היטב היטב בשני ניירות כסף אבל ממש טוב כדי שהאדים לא יצאו והבשר יתייבש
    אופים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות למשך 2-3 שעות.

    רק לאחר שעתיים של אפיה תנסו להציץ עליו. עד שתראו שמוכן לגמרי.

    להגשה-תפרסו דק דק את הנתח והניחו על כל צלחת בין 2 ל-3 פרוסות דקות ועסיסיות



    0 תגובות