מעבר לאתר המותאם

תעופו על זה • עוף של מסורת

מירי זורגר 1 Comment on תעופו על זה • עוף של מסורת

בימים הללו יש מתכונים שאי אפשר לפספס • מתכון לעוף מצוין ופשוט שתמיד תאהבו לחזור אליו • בתאבון

21765247_836961099805677_1197489362390916829_n

אי אפשר לפתוח חג בלי העוף המסורתי הזה  הבעטשינאלט (עוף הונגרי ברוטב) קבלו מתכון לתבשיל הפשוט והטעים הזה שנראה שנעצר היכן שהוא בהונגריה של פעם המתכון מעולה גם בהקפאה
מצרכים:
6 כרעיים של עוף חלוטים ונקיים
3-4 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
2 שורשים של פטרוזליה חתוכה לקוביות
1 ראש סלרי חתוך לקוביות
3-4 מקלות סלרי חתוך לקוביות קטנות
מלח פלפל שחור גרוס טרי
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס שמן לטיגון

אופן ההכנה
בסיר רחב ושטוח הניחו את השמן וחממו
הוסיפו את הירקות הקצוצים וטגנו קלות עד להשחמה קלה.
הוסיפו את מנות הכרעיים וטגנו קלות..
הוסיפו מעט מאוד מים, בתחתית הסיר,
תבלו במלח ופלפל הביאו לרתיחה הנמיכו את האש וכסו.
בשלו כשעה וחצי פזרו פטרוזיליה קצוצה ובשלו עוד כ 10 ד'.
בשלב הזה, אם אתם ממש רעבים, אפשר להוציא את העוף,
להוסיף לסיר תפוחי אדמה, להחזיר את העוף מעליהם ולהמשיך לבשל עד שתפוחי האדמה רכים.
חשוב!
לשים לב לכל אורך הבישול שיש מעט מים בתחתית הסיר.



1 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

מיין תגובות
  1. 1

    נראה עוף מסריח חסר צבע של אשכנזים בא לי להקיאא!!