מתכוננים לחג: שילוב מנצח של פרגית ומנגולד
מירי זורגר No Comments on מתכוננים לחג: שילוב מנצח של פרגית ומנגולדטעים: פרגית ממולאת עם עלי מנגולד
התכניות האחרונות
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- עשרות חיילים סורים נהרגו בתקיפה המיוחסת לישראל
- השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"
- הרב שווינגר: "עולם הישיבות ישרוד גם בלי תקציב"
- ישי כהן: "התלהבנו מהרפורמה והזנחנו את חוק הגיוס"
- דרעי זעם על סמוטריץ', נתניהו הבטיח: "ארגיע אותו"
תגיות
פרגית ממולאת עם עלי מנגולד
6 מנות
זמן הכנה: כשעה
מצרכים
6 מנות פרגית עם העור- הירך ללא עצמות
למלית
8 עלי מנגולד שטופים ללא החלק הלבן
4 שיני שום כתושות
2 בצלים קצוצים
מלח פלפל שחור קצוץ טרי
למרינדת העוף
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
1/3 כוס שמן
1/3 כוס יין לבן
1/3 כוס ציר עוף או מים
1 כף קמח תפוחי אדמה
לתוספת קריספית
1 כוס שקדים פרוסים
אופן ההכנה
הכנת המלית
מטגנים את הפצלים הקצוצים עד להשחמה קלה
מוסיפים את השום ומטגנים קצת
מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים ומגנים ממש קצר כ 2 ד' בלבד
מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד
מילוי הפרגית
במרכז הפרגית יש להניח כף גדושה של המלית ולקלף מעט מהצדדים את הבשר מהעור ולכסות את המלית
לגלגל את העור ולצפות את המנה
לקשור היטב עם חוט שפגט ולהכין כך את כל המנות
במחבת מחוממת עם מעט שמן לטגן קלות את הפרגיות מכל הצדדים
הכנת המרינדה
לערבב את כל המצרכים וטבול את הפרגיות ולסדר בתבנית אפיה
לפזר שקדים פרוסים ולאפות לא מכוסה כ 30-40 ד' או עד להשחמה
המנה מעולה בהקפאה
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.