מעבר לאתר המותאם

מתכוננים לחג: שילוב מנצח של פרגית ומנגולד

מירי זורגר No Comments on מתכוננים לחג: שילוב מנצח של פרגית ומנגולד

טעים: פרגית ממולאת עם עלי מנגולד

רולדה

פרגית ממולאת עם עלי מנגולד
6 מנות
זמן הכנה: כשעה

מצרכים
6 מנות פרגית עם העור- הירך ללא עצמות

למלית
8 עלי מנגולד שטופים ללא החלק הלבן
4 שיני שום כתושות
2 בצלים קצוצים
מלח פלפל שחור קצוץ טרי
למרינדת העוף
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
1/3 כוס שמן
1/3 כוס יין לבן
1/3 כוס ציר עוף או מים
1 כף קמח תפוחי אדמה
לתוספת קריספית
1 כוס שקדים פרוסים

אופן ההכנה
הכנת המלית
מטגנים את הפצלים הקצוצים עד להשחמה קלה
מוסיפים את השום ומטגנים קצת
מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים ומגנים ממש קצר כ 2 ד' בלבד
מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד
מילוי הפרגית
במרכז הפרגית יש להניח כף גדושה של המלית ולקלף מעט מהצדדים את הבשר מהעור ולכסות את המלית
לגלגל את העור ולצפות את המנה
לקשור היטב עם חוט שפגט ולהכין כך את כל המנות
במחבת מחוממת עם מעט שמן לטגן קלות את הפרגיות מכל הצדדים

הכנת המרינדה
לערבב את כל המצרכים וטבול את הפרגיות ולסדר בתבנית אפיה
לפזר שקדים פרוסים ולאפות לא מכוסה כ 30-40 ד' או עד להשחמה
המנה מעולה בהקפאה



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>