עופו על זה • פרגית עם עשבי תיבול

    מירי זורגר No Comments on עופו על זה • פרגית עם עשבי תיבול

    פרגית היא מסוג הדברים שתמיד מחזירה אהבה כל מה שצריך זה לדעת את הכללים ולהכין אותה מכל הלב כל השאר יקרה מעצמו • טעימממ

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אם אתם חושבים שהמטבח האסייתי הוא רק סושי, תחשבו שוב 😉

    פרגית מתובלת בסגנון אסיאתי
    המרכיבים:
    500 גרם פרגיות
    3 שיני שום
    3 כפות שמן זית
    3 כפות קטשופ
    לימון
    כף חומץ בן יין
    פפריקה מתוקה
    מלח, פלפל
    רוטב שום
    2 שיני שום כתושות
    2 כפות מיונז ביתי
    2 כפות מיץ לימון

    לסלט העשבים:
    חצי צרור פטרוזיליה מופרד לעלים
    חצי צרור נענע מופרד לעלים
    שן שום פרוסה דק
    שמן זית ומיץ מ-1/2 לימון
    2 עגבניות

    אופן ההכנה:
    -מכינים את המרינדה: בבלנדר מניחים את השום, מיץ הלימון, הקטשופ, החומץ ויתר התבלינים.
    -מעבדים למחית חלקה.
    -חותכים את הפרגיות לקוביות בינוניות ומעברבבים אותן בקערה עם המרינדה לפחות לשעה.
    -מכינים את רוטב השום: כותשים את השום למחית חלקה ומערבבים עם המיונז, מתבלים במיץ לימון ומלח ושומרים עד השימוש.
    -מוציאים את הפרגיות מהמרינדה וצולים אותן על הגריל או במחבת פסים כ-4 דקות מכל צד עד שהן מוכנות.
    -מכינים את סלט העשבים: מערבבים את העשבים והשום ומתבלים במיץ לימון, שמן זית ומעט מלח.
    מרכיבים את המנה: בלאפה לבנונית מופרדת לשני יריעות עגולות, מניחים שכבה דקה מרוטב השום, מניחים מספר פרגיות, מעט מסלט העשבים ופרוסות עגבניה דקיקות, מגלגלים לאפה צפופה ואוכלים מיד



    0 תגובות