- רדיו קול חי - -

מושלמת לשבת • עוגת מוקה של גיטי

אני אוהבת את העוגה הזו, אני מכינה אותה תמיד ביום שישי ברגע האחרון , היא רשומה לי בזכרון מה שבטוח, ואני משתדלת לא לשכוח שלא לאפות יותר מדי כי אז כל הקטע הולך והיא יוצאת טיפ יבשה. חובבי המוקה יעופו עליה.
עוגת מוקה – גיטי קורלנסקי דבורקס
2 כוסות סוכר
כוס שמן
4 ביצים
2 כפיות סוכר וניל
1/4 כוס קפה מומס עם 3/4 כוס מים רותחים
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס קקאו
להקציף את הביצים עם הסוכר
למזוג את השמן המים עם הקפה ואז את כל היבשים עד שמתאחדת הבלילה ולסגור את המקסר.
לאפות 35 דק.

קרמל-
כוס אבקת סוכר
2.5 כפות שמן
כפית קפה מומסת עם 2.5 כפיות מים רותחים, אם סמיך מידי להוסיף מים רותחים, אם נוזלי להוסיף אבקת סוכר
רצוי לשים את העוגה על כלי אחר כששופכים הקרמל ואחרי שמתייבש מעבירים לכלי יפה, כדי שישאר נקי למטה.
בתאבון!!