- רדיו קול חי - -

מתפנקים: שווארמה ביתית למבינים בלבד

החומרים:
1 ק"ג שווארמה הודו נקבה או פרגיות נקי משומן
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
2 בצלים גדולים קצוצים
5 שיני שום כתוש
2 כפות תבלין לשווארמה
1 כף כורכום
מלח, פלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מקפיאים את השווארמה (חובה) .
לשם ההכנה מפשירים קלות במיקרו (שהחלק הפנימי ישאר עדיין קפוא), ופורסים דק מאד בסכין חדה או במעבד מזון.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום הכתוש.
מוסיפים את השווארמה ואת התבלינים ומטגנים עד שהשווארמה מזהיבה ומוכנה.

הצעת הגשה: כשהשווארמה חמה להניח בנייר כסף לצד ירקות וצלוחית טחינה