ארוחת בוקר שווה במיוחד • פסטה בלרינה אוריינטלית

אתי קצבורג 1 Comment on ארוחת בוקר שווה במיוחד • פסטה בלרינה אוריינטלית

ארוחת בוקר עם ביגה ראשון לציון • והבוקר פסטה טעימה במיוחד לשדרוג הארוחה שלכם • שלחו לנו את המתכונים שלכם ואת הרעיונות המיוחדים שלכם לבוקר מושלם ותוכלו לזכות בארוחה זוגית בביגה • נשמע טעים

צילום: קנספטיק
22:46
23.04.24
הרב אייל אונגר No Comments on איך נראה את ההצלחה בשגרת החיים

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

ושוב הבוקר מתחיל עם תוספת מעניינת לארוחת הבוקר באווירת בין הזמנים והפעם פסטה בלרינה

פסטה ידועה כמאכל אהוב על כולם וקל להכנה, אך אם זאת ישנה נטייה ליחס אותה לאוכל עתיר שומנים. אך זוהי סברה שאינה נכונה, שימוש בחומרי גלם איכותיים ופסטה מחיטה מלאה היא ארוחה אהובה המכילה רכיבים בריאים בעלי ערך תזונתי חיובי. ישנן וורסיות רבות להכנת הרטבים של הפסטה הרוטב המזוהה ביותר והאהוב הוא רוטב העגבניות. להלן מתכון פשוט וטעים במיוחד להכנה המשלב רוטב עגבניות ומגוון ירקות, כך תוכלו ליהנות מארוחה בריאה, מזינה וטעימה .

מתכון לפסטה בלרינה

מרכיבים: (2-4 מנות)
500 גרם פסטה לפני בישול מסוג בלרינה או רדיאטור עדיף מחיטה מלאה.
300 גרם רוטב עגבניות לפסטה
חציל בינוני
6 פטריות חתוכות לרבעים.
כף פסטו
עלים לקישוט

אופן הכנה:

מרתיחים מים בסיר, ומוסיפים כף מלח, מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה על גב השקית.
שורפים חציל על אש גלויה או לחילופין בתנור על חום גבוה עד לריכוך מוחלט.
מצננים את החציל וחותכים לקוביות גדולות.
מחממים מחבת ועליה צורבים את הפטריות בליווי שמן זית וקורט מלח.
לאחר צריבה קלה נוסיף את בשר החצילים, רוטב העגבניות, כפית פסטו ועלי התרד ונמשיך בישול תוך כדי בחישה כ- 2 דקות .
נוסיף את הפסטה המוכנה ונבשל למשך דקה נוספת.
נעביר לקערת הגשה ונפזר מעל את עלי הבזיליקום הנוספים.

המלצת הגשה: גבינת פטה מגורדת מלמעלה.

בתאבון…

מחכים למתכונים ולהפתעות שלכם: [email protected]



1 תגובות

מיין תגובות