הסודות של השף יוחנן: איך להפשיר עוף בבטחה

    יוחנן למביאסי Comments Off on הסודות של השף יוחנן: איך להפשיר עוף בבטחה
    22:46
    23.04.24
    הרב אייל אונגר No Comments on איך נראה את ההצלחה בשגרת החיים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    תהליך ההפשרה של מזון קפוא הוא מורכב, והוצאה של מזון קפוא מהפריזר דורשת ידע בבחירת דרך ההפשרה על מנת למנוע נזק למזון. הפשרת עוף דורשת מחשבה רבה יותר מכיוון שהעוף המופשר הוא גן עדן לחידקים המתרבים בתהליך ההפשרה.

    השף יוחנן למביאסי מציג את דרך נפשרת העוף הנכונה, המונעת התרבות חיידקים ונזק למחלקי העוף השונים.

     

    שלבי ההפשרה:

    1. מניחים את החלק הקפוא (חזה עוף או כרעיים) לתוך שקית ניילון עם סגירה

    2. מחממים בסיר מים לחום של כ-60 מעלות עד להופעת בועות קטנות על החלק התחתון של הסיר.

    3. מכבים את האש, מניחים את העוף בתוך הסיר.

    4. משאירים למשך כ- 30-40 דקות

    5. מוציאים מהסיר



    0 תגובות