מעבר לאתר המותאם




חגיגה צבעונית בכוס • סורבה לשבת

שרי קורניצר No Comments on חגיגה צבעונית בכוס • סורבה לשבת

משימת שכבות לא תמיד קלה וחשוב לשמור בה על דיוק ואסתטיקה אבל התוצאה משתלמת מאד • מנגו ופרות יער בשכבות ממממ כמה שזה טעים

IMG-20170713-WA0083

סורבה מנגו ופירות יער – שרי קורניצר

המצרכים:
לסורבה:
3/4 כוס סירופ סורבה
400 גרם פירות יער טרי או קפוא
400 גרם מנגו טרי או קפוא
2 כפות ליקר בננה או קפה
1 חלבון
לסירופ סורבה:
180 מ"ל מים
125 גר' סוכר
40 גר' גלוקוזה

אופן ההכנה:
סירופ סורבה:
1. בסיר קטן שמים: מים, סוכר וגלוקוזה ומחממים על להבה נמוכה עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
2. מביאים לרתיחה על אש גדולה ללא צורך בערבוב נוסף.
3. מצננים היטב את התערובת ומעבירים למקרר לקירור.

סורבה פירות יער:

1. במעבד מזון ממחים את פירות היער עם הליקר.
2. מוסיפים לתערובת את הסירופ ומערבבים לתערובת אחידה.
3. מעבירים את התערובת למיקסר ומערבבים במהירות נמוכה למשך 10 דק'.
4. כשהתערובת מתחילה להתגבש, מוסיפים את החלבון, וממשיכים לערבב עוד כ- 10 דק'.
5. יוצקים לתבנית בצורת לב ומקפיאים למשך 6 שעות.

סורבה מנגו:

1. במעבד מזון ממחים את מנגו עם הליקר.
2. מוסיפים לתערובת את הסירופ ומערבבים לתערובת אחידה.
3. מעבירים את התערובת למיקסר ומערבבים במהירות נמוכה למשך 10 דק'.
4. כשהתערובת מתחילה להתגבש, מוסיפים את החלבון, וממשיכים לערבב עוד כ- 10 דק'.
5. יוצקים את שכבת המנגו, מעל שכבת פירות היער ומקפיאים למשך 6 שעות.

אופן ההגשה:
מסדרים למעלה פירות יער חיים וחתיכות מנגו, בשילוב עלי נענע.



0 תגובות