מעבר לאתר המותאם




ביי ביי גפילטע • דגים עם טוויסט לשבת

מירי זורגר No Comments on ביי ביי גפילטע • דגים עם טוויסט לשבת

יש חוויה עצומה בלשדרג את האוכל המסורתי • גם אם לפעמים החבר'ה מעקמים את האף בשורה התחתונה רענון זה חשוב • ולשבת דגים שווים במיוחד

פיש אנד ציפס

גם אתם אוהבים דגים? גם לכם נמאס מהגפילטע של שבת? גם אתם מחפשים משהו קליל וכיפי לפתוח אתו את הסעודה?

קבלו: פיש אנד ציפס מושלם שנחטף מיד.

מצרכים:
6 מנות של פילה קוד ללא עור ועצמות חתוך לאצבעות
מלח
מיץ מלימון
פלפל שחור גרוס טרי

לטמפורה:
1 כוס קמח תופח
2 ביצים
2 שיני שום כתושות
4 כפות פטרוזליה קצוצה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס מים

לתפוחי האדמה:
6 תפוחי אדמה מבושלים בקליפה פרוסים ל 8 לאורך

אופן ההכנה:
– את הפילטים של הדג ממליחים ומפלפלים ומזלפים את הלימון,
מכסים ומשהים לשעה במקרר
– מערבבים את כל מצרכי הטמפורה לבלילה סמיכה.
– מחממים שמן עמוק עד שיש בועות עדינות מסביב לכף עץ,
– טובלים את הפילה בטמפורה ומטגנים עד להשחמה,
– מכינים כך גם את פרוסות התפוחי אדמה,
– מגישים עם מיונז.
שבת שלום.



0 תגובות