תחשבו על עצמכם, עוגה בניחוח יין

    אתי דרוק 2 Comment on תחשבו על עצמכם, עוגה בניחוח יין

    השבוע באופה הבאה אתי דרוק עלתה לחצי גמר עם עוגה משובחת מאד • ארומה של יין אגוזים ושוקולד מה בן אדם צריך יותר • טעייים

    11:44
    24.04.24
    אתר קול חי No Comments on הערשי ויינברגר ונפתלי שניצלער בקליפ מרגש לזכרו של הזמר החסידי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    השבת היתה כל כך ארוכה שהילדים הצליחו לחסל כל מה שזז בבית, אז אין ברירה תפשילו שרוולים ותסתערו על המיקסר, העוגה הזאת שווה את זה.

    עוגה בניחוח יין – אתי דרוק
    המצרכים:
    לבצק:
    9 ביצים
    2 כוסות סוכר
    מעט מיץ לימון
    1 כף תמצית וניל
    3/4 כוס שמן
    2 כוסות קמח
    1 שקית אבקת אפייה
    2 כפות קקאו

    ריבה למריחה

    לציפוי:
    ½ כוס קקאו
    3 כפות קפה
    ¼1 כוס סוכר
    ¼ כוס יין
    3/4 כוס מים
    1 כף תמצית וניל
    1 כף תמצית רום
    1 כף ליקר
    לשכבה עליונה:
    1 מיכל קצפת ריצ'
    ½2 כפות אינסטנט פודינג

    לקישוט:
    שוקולד מגורד
    אגוזים

    אופן ההכנה:
    1. מקציפים את הביצים עם הסוכר.
    2. מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים אל קציפת הביצים.
    3. מחלקים את הבלילה ל – 2 תבניות.
    4. אופים בתנור למשך 15 – 20 דק'.
    5. לאחר האפייה, מכניסים תבנית אחת להקפאה, את העוגה השנייה מפוררים.
    6. מורחים ריבה על העוגה הקפואה.
    7. מבשלים את חומרי הציפוי בסיר, ומוסיפים את פירורי העוגה לבלילת הציפוי.
    8. מפזרים את פירורי העוגה המצופים על גבי שכבת הריבה.
    9. מקציפים את הריצ' עם פודינג הוניל, ומורחים מעל העוגה.
    10. מקשטים באגוזים ושוקולד.



    2 תגובות

    מיין תגובות
    1. 2

      זה המתכון של העוגה בתמונה ?-כי זה לא נראה….

      1. ואיפה האגוזים ? רק בקישוט ?