התפוח לא נפל רחוק מהקיץ • עוגת תפוחים קלילה

    אתי קצבורג No Comments on התפוח לא נפל רחוק מהקיץ • עוגת תפוחים קלילה

    השבוע באופה הבאה היו מאפים בחושים מפתיעים לגמרי • אפרת גבאי עם מאפה תפוחים מושלם מתאים לקיץ בול • בתאבון

    22:46
    23.04.24
    הרב אייל אונגר No Comments on איך נראה את ההצלחה בשגרת החיים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    החום הזה לא חוקי, הוא עוטף אותנו, נדבק אלינו ללא הבדל דת גזע וגיל, איך מתמודדים עם ימים כאלה?
    מדליקים מזגן, נכנסים למטבח מבשלים ואופים את הדברים הכי קייציים שיש ומגישים לצד דברים צוננים, אנג'וי

    המצרכים:
    בצק:
    3 כוסות קמח
    1 שקית אבקת אפייה
    ¼1 כוס סוכר
    1 שקית סוכר וניל
    ¼ כפית סודה לשתייה
    2 ביצים
    3/4 כוס שמן
    1 כוס מיץ תפוזים
    ¼ כוס מי סודה

    ציפוי תפוחים:
    5 תפוחים
    1 כפית קינמון
    1 כפית תמצית וניל
    2 כפות סוכר
    ציפוי פירורים פריך:
    5 כפות קמח
    1 כף סוכר
    שמן
    מים
    1 שקית סוכר וניל

    אופן ההכנה:
    הבצק:
    1. מערבבים את החומרים היבשים בקערה אחת.
    2. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים.
    3. מאחדים את שתי התערובות בערבוב, עד לקבלת עיסה אחידה.
    יש להיזהר מערבוב יתר.

    ציפוי התפוחים:
    1. מגרדים את התפוחים במגרדת גסה.
    2. מוסיפים להם סוכר, קינמון ותמצית וניל ומערבבים.
    3. מפזרים על שכבת הבצק.

    שכבת הפירורים:
    1. מערבבים את החומרים עד ליצירת גרגרי בצק.
    2. מפזרים מעל שכבת התפוחים.
    אופים בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות, ואופים למשך 40 דק'.



    0 תגובות