מתכון אקסקלוסיבי: הכל תחת פטריה אחת

    מירי זורגר No Comments on מתכון אקסקלוסיבי: הכל תחת פטריה אחת
    21:01
    18.04.24
    אבי מימרן No Comments on הפיגוע המחריד בבנימין: "בדקנו היטב את בטיחות החווה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    קוקטייל פטריות מוקפצות על מחית תפוחי אדמה:

    מצרכים:
    1 סלסילת פטריות שמפיניון.
    1 סלסילת פטריות פורטובלו.
    1 סלסילת פטריות ירדן.
    1 סלסילת פטריות שיטאקה.
    3 בצלים.
    2 שיני שום כתושות.
    6 בצלים ירוקים.
    100 גרם פסטרמה שווארמה.
    3 כפות רוטב סויה,
    מלח.
    פלפל שחור גרוס טרי.
    למחית תפוחי האדמה:
    4 תפוחי אדמה.
    1 בצל.
    30 גרם מרגרינה.

    לקישוט:
    1 כוס עירית חתוכה.

    אופן ההכנה:
    קוצצים את כל סוגי הפטריות גס. קוצצים את הבצלים לקוביות. קוצצים את הפסטרמה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
    מטגנים את כל סוגי הפטריות בנפרד ומעבירים לכלי. מטגנים את הפסטרמה ואת הבצלים, כל אחד בנפרד עד להשחמה.
    מאחדים את כל המרכיבים המטוגנים, מתבלים וממשיכים לטגן למשך 5 דקות נוספות. מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים.
    המחית:
    מבשלים את תפוחי האדמה עם קליפה. לאחר הבישול מורידים את הקליפה, קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
    מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים את הבצל המטוגן, המרגרינה, המלח והפלפל ומערבבים.
    מגישים את המחית בכלי קטן, עליה מוזגים מהקוקטייל ומקשטים בעירית.



    0 תגובות