חגיגה במחבת • לאפה מעשה בית בקלי קלות

    מירי זורגר No Comments on חגיגה במחבת • לאפה מעשה בית בקלי קלות

    למתכון הזה יש קסם מיוחד • בפעם הראשונה שמכינים אותו מתמלאים חדוות יצירה תוסיפו לזה שווארמה ביתית וסלט קצוץ דק דק וטחינה מטפטפת וזה שלמות • לגלוש ולשמור

    אילוסטרציה צילום: חן ליופולד, פלאש 90
    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים:
    1 קג קמח
    2 כפות שמרים יבשים
    2 כפות סוכר
    כף מלח
    1/3 כוס שמן זית
    3 כוסות מים

    אופן ההכנה:
    מכסים בניילון + מגבת לשעה
    מחלקים את הבצק ל16
    עושים עיגול, מורחים בשמן זית ומחכים קצת
    לוחצים כל עיגול עם היד ומרדדים במערוך מקומח.
    שמים מחבת על האש וכשהיא מתחממת מכניסים את עיגול הבצק.
    מטגנים מכל צד למשך 3 דקות בערך (לפי העין) נזהרים שלא יישרף
    מניחים על מגבת ומכסים במגבת לשמירה על הלחות.
    אוכלים טרי.



    0 תגובות