קצת יצירתיות שיהיה • עוף בטמפורה עם תפוחים

    מירי זורגר No Comments on קצת יצירתיות שיהיה • עוף בטמפורה עם תפוחים

    לפעמים כל מה שצריך בחיים זה אומץ • מירי זורגר עם מתכון מצוין לעוף בטמפורה עם טוויסט בעלילה • תהיו שפים לכמה דקות

    0:01
    26.04.24
    הרב אייל אונגר No Comments on ניצול החיים – ההכנה הטובה למתן תורה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עוף בטמפורה:

    500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות בגודל אצבע

    כ-1/2 ליטר שמן

    למשרה:

    2 שיני שום כתושות

    3 כפות רוטב סויה

    1 כף אבקת מרק עוף

    פלפל שחור גרוס טרי

    2 ביצים

    1/2 כוס קמח תופח

    לרוטב התפוחים:

    2 כוסות מים רותחים מעורבבים עם כף אבקת מרק עוף

    1/3 כוס רוטב סויה

    2 שיני שום כתושות

    1 כף סוכר חום

    4 כפות דבש

    2 כפות אבקת מרק בצל

    פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם

    לתפוחים:

    6 תפוחי גרנד קלופים

    6 כפות שמן

    3 כפות סוכר חום

    אופן ההכנה:

    רוטב התפוחים:

    מכדררים עם כף פריזיאן כדורים מתפוחי הגרנד הקלופים.

    מחממים שמן במחבת ומוסיפים את התפוחים.

    מפזרים מעל 3 כפות סוכר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להשחמה של התפוחים ומניחים את התפוחים לקירור בצד.

    לאותה מחבת מוסיפים את כל מצרכי הרוטב ומבשלים עד לרתיחה.

    מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום הנוזלים כ-40 דק'.

    מעבירים למחבת את התפוחים, מערבבים ומורידים מהאש.

    עוף בטמפורה:

    מערבבים את חומרי המשרה.

    מניחים את רצועות העוף במשרה ומשהים כחצי שעה.

    בסיר מחממים שמן עמוק ומטגנים את רצועות העוף עד להשחמה.

    מגישים את נחתי העוף לצד רוטב התפוחים החם.



    0 תגובות