המתכון שיוציא אתכם מהכלים: שלגון נוגט לשבת • טעים

    מירי זורגר No Comments on המתכון שיוציא אתכם מהכלים: שלגון נוגט לשבת • טעים

    מכירים את הילדים האלה שמוכנים לאכול כל מה שתתנו להם בסעודה בשביל לקבל בסוף מנה אחרונה? • בשבת הזו תהיה להם סיבה כפולה לחגיגה כי הם יהיו שותפים מלאים להכנה של המתוק המתוק הזה • אל תשכחו מגבונים זה עלול לטפטף

    21:24
    17.04.24
    איתי גדסי No Comments on חשיפה: נתניהו מעדיף להגיב באמצעות המוסד; הרמטכ"ל מתנגד

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    בשבת של קיץ, הפריט הכי חשוב בסעודה הוא הקינוח, אז קבלו אחד מתוק במיוחד:

    שלגוני שוקולד נוגט:

    100 גר' שוקולד מריר
    100 גר' שוקולד חלב (לפרווה- 200 גר' שוקולד מריר)
    2 מיכלים שמנת מתוקה (לפרווה- ריץ')
    4 כפות נוגט
    1 שקית אינסטנט וניל

    לציפוי:
    100 גר' שוקולד
    100 גר' שמנת מתוקה
    2 כפות סירופ סוכר
    1/3 כוס מים

    אופן ההכנה:
    ממיסים את השוקולד, מוסיפים מיכל שמנת, מערבבים למסה חלקה.
    מוסיפים את הנוגט והליקר ומערבבים היטב.
    מצננים לטמפרטורת החדר.
    מקציפים שמנת ואינסטנט וניל צרפתי לקצף רך.
    מאחדים את שתי המסות.
    יוצקים לתבניות או לכוסות ח"פ קטנות ומצננים.
    מכניסים לכל שקע או כוס מקל של ארטיק קטן ומקפיאים ללילה.

    הכנת הציפוי:
    ממיסים את כל המצרכים, מחלצים את השלגונים הקפואים וטובלים בציפוי.
    מניחים על נייר אפיה ומקפיאים להתקשות.
    מגישים קפוא.



    0 תגובות