המתכון שיוציא אתכם מהכלים: שלגון נוגט לשבת • טעים
מירי זורגר No Comments on המתכון שיוציא אתכם מהכלים: שלגון נוגט לשבת • טעיםמכירים את הילדים האלה שמוכנים לאכול כל מה שתתנו להם בסעודה בשביל לקבל בסוף מנה אחרונה? • בשבת הזו תהיה להם סיבה כפולה לחגיגה כי הם יהיו שותפים מלאים להכנה של המתוק המתוק הזה • אל תשכחו מגבונים זה עלול לטפטף
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- חשיפה: נתניהו מעדיף להגיב באמצעות המוסד; הרמטכ"ל מתנגד
- משה ליאון: "הגענו להסכם אחרי הרבה שעות ללא שינה"
- 11 חודש לפטירתו, נחשף תיעוד: כך בדק מרן את החמץ
- הפשרה שתפתור את המשבר? הוועדה תאפשר מספר מסלולים
- השר מאיר פרוש: "למחוק פיסקה ראשונה במגילת העצמאות"
תגיות
בשבת של קיץ, הפריט הכי חשוב בסעודה הוא הקינוח, אז קבלו אחד מתוק במיוחד:
שלגוני שוקולד נוגט:
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' שוקולד חלב (לפרווה- 200 גר' שוקולד מריר)
2 מיכלים שמנת מתוקה (לפרווה- ריץ')
4 כפות נוגט
1 שקית אינסטנט וניל
לציפוי:
100 גר' שוקולד
100 גר' שמנת מתוקה
2 כפות סירופ סוכר
1/3 כוס מים
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד, מוסיפים מיכל שמנת, מערבבים למסה חלקה.
מוסיפים את הנוגט והליקר ומערבבים היטב.
מצננים לטמפרטורת החדר.
מקציפים שמנת ואינסטנט וניל צרפתי לקצף רך.
מאחדים את שתי המסות.
יוצקים לתבניות או לכוסות ח"פ קטנות ומצננים.
מכניסים לכל שקע או כוס מקל של ארטיק קטן ומקפיאים ללילה.
הכנת הציפוי:
ממיסים את כל המצרכים, מחלצים את השלגונים הקפואים וטובלים בציפוי.
מניחים על נייר אפיה ומקפיאים להתקשות.
מגישים קפוא.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.