בהשראת "האופה הבאה": הפחזניות שלא תפסיקו לאכול

    מירי זורגר No Comments on בהשראת "האופה הבאה": הפחזניות שלא תפסיקו לאכול

    השבוע באופה הבאה התמקדנו בבצק רבוך • מירי זורגר עם המתכון המושלם שלה לפחזניות מעולות וקצת אחרות • יאמי

    13:20
    22.04.24
    אתר קול חי No Comments on "כולנו מסובין": סדר פסח מוזיקלי עם מוישי רוט וחברים • צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פחזניות פיקנטיות:

    מצרכים:

    80 גר' חמאה
    150 חלב
    150 מים
    3 גר' מלח
    2 גר'פלפל שחור גרוס טרי
    175 גר' קמח
    100גר' גבינת פרמזן מגוררת
    220 גר' ביצים
    צרור עירית קצוצה

    לציפוי:

    ביצה טרופה
    100 גר' גבינת קשקבל מגוררת

    אופן ההכנה:

    בסיר שמים נוזלים חמאה ותבלינים ומביאים לרתיחה בסיר מכוסה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
    מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצק נפרד מהדפנות
    מחממים תנור ל-150 מעלות
    מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו הגיטרה ומוסיפים את הגבינה מערבלים להתקררות של המסה
    מוסיפים את הביצים בזילוף דק ומערבבים היטב אחר כל הוספה של ביצה ולבסוף מוסיפים את העירית הקצוצה
    מזלפים מעל גבי תבנית מרופדת בניר אפיה ברווחים קלים מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט קשקבל
    אופים עד להשחמה כ-40 דקות ללא פתיחה של דלת התנור
    מגישים בטמפרטורת החדר עם רוטב בשמל



    0 תגובות