זהירות: אם אתם לא אוהבים סושי, אל תקליקו • ספייסי טונה

    מירי זורגר 1 Comment on זהירות: אם אתם לא אוהבים סושי, אל תקליקו • ספייסי טונה

    יש כאלה שחושבים שסושי זה לא ממש מאכל ויש כאלה שחושבים שזה ה-מאכל הטעים ביותר • כתבה שמיועדת לאניני טעם שאוהבים אסטטיקה ועולם של טעמים ממזרח • יום סושי שמח

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    ציפור קטנה לחשה לי שהיום הוא יום הסושי הבינלאומי.

    העולם, לדעתי, נחלק לשניים – אלו שאוהבים מאד סושי ואלו שלא מסוגלים להתקרב לזה. כך או כך מי ש"מכור", קודם כל רואה סושי ואחר כך עוד דברים שיש ליד. הנה מתכון בסיס לספייסי טונה משובח תנסו את זה בבית.

    וכאן הרבה פעמים התמונה שווה יותר מאלף מילים.

    רכיבים:
    2 כוסות אורז סושי
    3 דפי נורי
    300 גרם טונה לסושי
    חופן בצל ירוק קצוץ
    לרוטב:
    2 כפות מיונז
    2 כפיות רוטב צ'ילי חריף

    הוראות הכנה:
    1. חותכים את הטונה לקוביות קטנות, ואת הבצל הירוק לטבעות דקות ומערבבים יחד בקערה
    2. מערבבים את המיונז והצ'ילי יחד, מוסיפים לקערה ומערבבים יחד עם הטונה
    3. לקוחים דף נורי, חותכים לחצי, מכסים בשיכבה דקה של אורז והופכים
    4. בעזרת כפית מסדרים שורה נדיבה של טונה קצוצה על גבי הנורי ומגלגלים
    5. את הרול חותכים ל-6-8 חתיכות לפי העדפה
    unnamed (5)

    סושי 3



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      אשמח לדעת איפה ניתן להשיג חומרים כמו אצות נורי בהכשר מהודר, וגם – מה הכוונה טונה לסושי?
      תודה רבה!