איך אומרים עוגת גבינה ביפנית?

    טובה כץ 1 Comment on איך אומרים עוגת גבינה ביפנית?

    ועוד מבית היוצר של האופה הבאה • עוגת גבינה יפנית מושלמת לכבוד שבת

    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המצרכים:

    125 מ"ל (1/2 כוס) חלב
    225 גרם (1 קופסה) גבינת שמנת 25% שומן
    75 גרם חמאה
    6 חלמונים
    1 כפית תמצית וניל
    70 גרם (1/2 כוס) קמח (ראו הערות לגרסה נטולת גלוטן)
    20 גרם (2 כפות) קורנפלור
    6 חלבונים
    קורט מלח
    150 גרם (3/4 כוס) סוכר
    אבקת סוכר

    אופן ההכנה:
    מחממים תנור ל-160 מעלות ומניחים בתחתית כלי עם מים רותחים ליצירה של סביבה עשירה באדים. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה (בבסיס וגם בדפנות).
    בסיר שמים חלב, גבינה וחמאה ומחממים יחד על להבה נמוכה עד שהכול נמס והתערובת אחידה.
    מסירים מהאש, מצננים 2-3 דקות בטמפרטורת החדר ומוסיפים את החלמונים בזה אחר זה, תוך ערבוב בין הוספה להוספה. מוסיפים וניל וטורפים עד שאחיד.
    מוסיפים קמח וקורנפלור וטורפים עד שהם נטמעים בבלילה.
    בקערת מיקסר נקייה ויבשה מקציפים במהירות גבוהה חלבונים ומלח עד שמתחיל להיווצר קצף לבנבן.
    מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד קבלת מרנג יציב, גמיש ומבריק.
    מקפלים את המרנג לתוך תערובת הגבינה בהדרגה עד קבלת בלילה אחידה וסמיכה.
    יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה.
    מניחים את התבנית בתוך תבנית תנור עמוקה יחסית וממלאים אותה במים (בנוסף לכלי בתחתית התנור).
    אופים במשך 25 דקות ב-160 מעלות (ללא טורבו). לאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל-130 מעלות וממשיכים לאפות עוד 60-70 דקות. העוגה מוכנה כאשר היא זהובה ורוטטת מעט במרכז.
    מצננים את העוגה בטמפרטורת החדר ומחלצים מהתבנית.
    מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

    食欲 (בתיאבון)



    1 תגובות

    מיין תגובות