לזניה חלבית מדהימה: השפית חני כהן מגלה את הסוד של המאפה האיטלקי

    חני כהן, ריקוטה No Comments on לזניה חלבית מדהימה: השפית חני כהן מגלה את הסוד של המאפה האיטלקי

    כך תכינו לזניה חלבית ברמה גבוהה מאד: פסטה טובה, גבינות וחגיגה של ממש

    כך זה צריך להיראות
    12:00
    19.04.24
    יונתן שורק No Comments on "בשבילם הספרדים כמו אוויר": הרב אברהם יוסף תוקף את הבד"צים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה בירושלים, חלבית איטלקית כשרה, מזהירה כי מדובר במתכון עמוס בקלוריות, אבל הכי טעים זה הזמן לקחת את כל הפסטות שנשארו בבית ולהכין אז תגזרו ותשמרו.. היא מעניקה לנו את המתכון אותו אפשר להכין בבית.

    מרכיבים:
    דפי לזניה
    קילו עלי תרד טריים
    10 ביצים
    חצי גבינת ריקוטה
    חופן גבינת מוצרלה חצי חבילת גבינת פטה
    חצי חבילה גבינת שמנת
    שמנת מתוקה
    בצל

    אופן ההכנה:
    מאדים את הבצל בשמן זית וחמאה מוסיפים את העלים השטופים מבשלים חמש דק עד לריכוך מסננים. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים והגבינות מוסיפים שמנת מתוקה, ותבלינים, מלח פלפל לבן אגוז מוסקט. להוסיף את בלילת התרד.
    אופציה: להוסיף רוטב עגבניות בבלילה, לשיפור הטעם ולצביעתו באדום.
    מסדרים את דפי הלזניה עליהם שופכים את הרוטב, ושוב דפי לזניה. כשמסיימים מפזרים מעל הכל גבינה צהובה מפוררת.



    0 תגובות