חגיגה של טעמים • כדורי גבינה ושוקולד

    אפרת ליבפרוינד 3 Comment on חגיגה של טעמים • כדורי גבינה ושוקולד

    מגזין בופה בשיתוף אתר קול חי מגיש לכם: כדורי שוקולד וגבינה מדהימים שלא יפסיקו לקצור שבחים

    כך זה צריך להיראות | הכדורים צילום: שירן כרמל
    10:21
    28.03.24
    מהדורת הבוקר No Comments on האביב כבר כאן: אורי בץ עם התחזית

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתכון לכדורי גבינה ושוקולד לבן סופר טעים ומיוחד לשבועות של אפרת ליבפרוינד חגיגה אמיתית לאוהבי השילוב גבינה-שוקולד. נסו גם את אפשרות השוקולד המריר. היא אמנם מתבקשת פחות, אבל בהחלט מפתיעה!

    לכדורי הגבינה:
    10 כפות גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת
    כוס וחצי פצפוצי אורז קצוצים דק
    100 גרם שוקולד לבן מגורר דק
    ¾ כוס סוכר
    22 שקיות סוכר וניל

    לציפוי:
    200 גרם שוקולד לבן או מריר, מומס

    לקישוט:
    שביבי גליליות צבועים במעט אבקת צבע מאכל זהב

    אופן הכנת כדורי הגבינה:
    מערבבים היטב בקערה בינונית את כל רכיבי הכדורים לתערובת יציבה ונוחה לעיבוד. אם התערובת דלילה מדי מוסיפים מעט פצפוצי אורז. אם היא יבשה מדי מוסיפים 3-2 כפות גבינת שמנת.
    יוצרים מהתערובת כדורים חלקים ויפים בגודל פינג-פונג. תוקעים קיסם יפה בכל כדור ומקפיאים לשעה.

    אופן הכנת הציפוי:
    ממיסים את השוקולד הלבן או המריר וטובלים את הכדורים בשוקולד.
    טובלים את תחתית הכדור בשבבי הגליליות ומקפיאים לעשר דקות.
    מגישים קר מאוד.

    צילום: שירן כרמל סטיילינג: מאיה ליבנת הרוש כלים: גולף אנד קו



    3 תגובות

    מיין תגובות
    1. 3

      נראה שיש טעות במתכון, לא הגיוני שצריך 22 שקיות סוכר וניל. חוץ מזה המתכון נשמע קל, מיוחד וטעים

    2. 2

      כנראה כפות או כפיות, מאמינה ש22 כפיות סוכר וניל.

    3. 1

      טוב ניסינו ונראה לי שצריך לשים 2 שקיות