היי פאי: תענוג של חציל וגבינות

    חני כהן 1 Comment on היי פאי: תענוג של חציל וגבינות

    לכבוד החופשה עם הילדים • לכבוד חום המדורות • פאי קליל ומושלם שכולם אוהבים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פאי חצילים / חני כהן, ריקוטה

    מצרכים :

    מלח פלפל שן שום
    4 חציל בלאדי
    8 עגבניות בשלום
    150 גרם גבינה שמנת
    150 גרם גבינה ריקוטה
    150 גרם גבינה צהובה
    150 גרם גבינה בולרית
    200 גרם קוטג
    100 גרם קמח ממה
    4 ביצים

    אופן הכנה:
    חציל אחד שורפים על האש
    שלוש פורסים לאורך בעובי של ס"מ אחד ואופים בתנור עשר דק 180 מעלות
    לבנתים חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומתגנים עם שן שום עד לקבלת מרקם של רוטב מורידים מהאש ושמים בקערה
    את החציל השרוף מקלפים ושמים בקערה נפרדת
    לקערה של החציל מוסיפים את כל המוצרים הנותרים הגבינות וכד
    טוחנים או מערבבים חזק עד קבלת מרקם אחיד
    לוקחים את החציל מהתנור ומעבירים לתבנית פאי מרפדים את התבנית בחציל ויוצרים דפנות מהחציל
    לוקחים לשכבה ראשונה מהרוטב של הגבינות עושים שכבה
    אחכ שמים עוד שכבה של חציל קלוי ואז את הרוטב עגבניות ועוד שכבה של הרוטב גבינות עד למעלה מפזרים גבינה צהובה ואופים על 165 מעלות 35 דקות
    אפשר ומומלץ להוסיף עלי בזיליקום טרי



    1 תגובות

    מיין תגובות