מעבר לאתר המותאם

מגזין בופה: כך תכינו רוסטביף מושלם

רובי קורדובי No Comments on מגזין בופה: כך תכינו רוסטביף מושלם

מגזין בופה באתר קול חי: השף רובי קורדובי, מסעדת מסובים בבית שמש, מגלה לכם: זהו המתכון לרוסטביף מושלם

רוסטביף, כך הוא צריך להיראות
רוסטביף, כך הוא צריך להיראות צילום: מגזין "בופה"

רוסטביף:
את נתח הבשר הזה אפשר לצלות זמן קצר ואז הבשר עסיסי ורך אך מעט נא. אם צולים אותו זמן רב, הבשר עשוי יותר. (8-6 מנות)

נתח סינטה או אנטריקוט מיושן במשקל 2.5 ק"ג
1/2 כוס שמן זית
5 כפות חרדל דיז׳ון גרגרים
5 כפות פלפל שחור גרוס
2 כפות מלח גס
3 ענפי רוזמרין מופרד לעלים
122 שיני שום טרי קלוף

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל חומרי המשרה מלבד שיני השום.
מעסים היטב את הנתח מכל צדדיו. משאירים כשעתיים במשרה בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל-220 מעלות ומכניסים את הנתח לצלייה על תבנית ל-10 דקות, שבמהלכן הופכים את הנתח פעם אחת.
מנמיכים ל-160 מעלות וצולים 1/2 שעה עד שעה, בהתאם לדרגת העשייה הרצויה של הבשר.
מפעם לפעם יוצקים בעזרת כף מנוזלי הצלייה על נתח הבשר.
מוציאים מהתנור ומניחים לכעשר דקות.
פורסים בעזרת סכין חדה לפרוסות בעובי סנטימטר. מגישים לצד חרדל דיזו'ן חלק, מלפפונים חמוצים ביתיים ותפוחי אדמה ננסיים צלויים.



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>