מעבר לאתר המותאם

מגזין בופה: צלעות כבש בגריל

רובי קורדובי No Comments on מגזין בופה: צלעות כבש בגריל

השף הראשי של מסעדת מסובים, רובי קורדובי, חושף איך מכינים צלעות כבש בצורה מ-ו-ש-ל-מ-ת

צלעות כבש, מצליחים לעשות כזה?
צלעות כבש, מצליחים לעשות כזה? צילום: מגזין בופה

 

צלעות כבש בגריל במשרת ראס-אל-חנות (4 מנות)

תבלין הראס-אל-חנות מורכב מתערובת של כמה תבלינים יחד. יש בו ארומה מדהימה וניתן להשיג אותו בשווקים.

20-16 צלעות כבש (לפי הגודל)
1/2 כוס שמן זית
4 כפות תבלין ראס-אל-חנות
2כפות תבלין קייג׳ון או תבלין סטייק
כף שום כתוש
כף פלפל שחור גרוס
כף מלח גס (אם הצלעות לא מלוחות מההכשרה)

אופן ההכנה
מסדרים את הצלעות בתבנית רחבה בשכבה אחת. מערבבים את כל חומרי המשרה ויוצקים אותו על הצלעות.
צולים על הגריל יחד עם בצלים, עגבניות ופלפל חריף, ומגישים לצד תפוחי אדמה ננסיים צלויים. אפשר לחלופין לצלות בתנור בחום של 200 מעלות עד שהבשר מתרכך.



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>