אוהבים להתפנק בסעודה שלישית: פחזניות פיקנטיות
מירי זורגר 2 Comment on אוהבים להתפנק בסעודה שלישית: פחזניות פיקנטיותיום שישי ארוך ושבת ארוכה זה הזדמנות מצוינת להכין מיני מאפים חלביים וטעימים לסעודה שלישית • שבת שלום
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הקבינט אישר: מחבלי הנוח'בה יזכו לביקורים בבתי הכלא
- מעקב קול חי: תקלת כשרות נוספת ברשת יש חסד
- ריקודי שמחה והודיה: בירושלים טרם עיכלו את גודל הנס
- רבנים, שרים ואישי ציבור בברכת כהנים בכותל המערבי
- ירושלים: אלפי בני ישיבות מעדת תימן התכנסו לשמחת חג
תגיות
פחזניות פיקנטיות:
מצרכים:
80 גר' חמאה
150 חלב
150 מים
3 גר' מלח
2 גר'פלפל שחור גרוס טרי
175 גר' קמח
100גר' גבינת פרמזן מגוררת
220 גר' ביצים
צרור עירית קצוצה
לציפוי:
ביצה טרופה
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
אופן ההכנה:
בסיר שמים נוזלים חמאה ותבלינים
מביאים לרתיחה בסיר מכוסה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב
מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצק נפרד מהדפנות
מחממים תנור ל 150 מעלות
מעבירים את הבצק לקערת המקסר עם וו הגיטרה ומוסיפים את הגבינה מערבלים להתקררות של המסה
מוסיפים את הביצים בזילוף דק ומערבבים היטב אחר כל הוספה של ביצה ולבסוף מוסיפים את העירית הקצוצה
מזלפים מעל גבי תבנית מרופדת בניר אפיה ברווחים קלים מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט קשקבל
אופים עד להשחמה כ 40 ד ללא פתיחה של דלת התנור
מגישים בטמפרטורת החדר עם רוטב בשמל
מירי היקרה,
אנא כתבי את מתכונייך בכמויות של כוסות ולא גרמים
תודה מראשש 🙂
כמוני כמוך, מצטרף לבקשה!