שוקולד לבן עם שיבולת שועל ואגוזי פקאן – עוגיות מושלמות

    אתי קצבורג 1 Comment on שוקולד לבן עם שיבולת שועל ואגוזי פקאן – עוגיות מושלמות

    למה לא להתפנק? עוגיות בטעם שוקולד לבן עם שיבולת שועל ואגוזי פקאן

    21:14
    14.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on הפרשן הצבאי: "לא מפציצים את חמד מחשש לחיי חטופים"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עוגיות פינוק בטעם שוקולד לבן עם שיבולת שועל ואגוזי פקאן (חומרים לכ-20 עוגיות)

    120 גרם (3/4 כוס) סוכר חום כהה דביק
    70 גרם (1/3 כוס) שמן קוקוס רך (לא נוזלי)
    1 כפית תמצית וניל איכותית
    קורט מלח
    3 כפות רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
    1 טבלה (85 גרם) בטעם שוקולד לבן עם קוקוס ופקאן, קצוץ
    1 כוס קמח כוסמין מלא
    1 כפית אבקת אפייה
    1/2 1 כוסות (130 גרם) שיבולת שועל
    1/2 כוס אגוזי פקאן טחונים דק

    איך מכינים?

    1. מערבלים יחד במיקסר סוכר, שמן קוקוס, תמצית וניל ומלח עד שמתקבל קרם חלק.
    2. מוסיפים תוך כדי ערבול את רסק התפוחים, עד שהתערובת שוב מתאחדת. עוצרים את פעולת המערבל.
    3. מכניסים לקערה את הפינוק הלבן קצוץ, קמח, אבקת אפייה, שיבולת שועל ופקאן ומערבלים עד לקבלת גושי בצק גדולים. חשוב לא לערבל יותר מדי.
    4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
    5. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים בידיים לבצק אחיד. יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל פינג-פונג ומסדרים אותם במרחק זה מזה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים כל כדור לצורת עוגיה.
    6. מכניסים לתנור החם ואופים כ-10 דקות, עד ששולי העוגיות מזהיבים ומתקשים אך המרכז עדיין רך לנגיעה.
    7. מוציאים מהתנור ומעבירים לרשת. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים לקופסא אטומה.

    המתכון של הקונדיטור ארי שביט ובאדיבות 'כרמית'



    1 תגובות

    מיין תגובות