טראפלס שוקולד שחור לבן עם אגוזי לוז כבר הכנתם?

    אתי קצבורג No Comments on טראפלס שוקולד שחור לבן עם אגוזי לוז כבר הכנתם?

    חמישה שלבים ויש בידכם טראפלס מושלם! • מצרכים, אופן ההכנה ובתיאבון

    9:52
    29.03.24
    הרב אהרן לוי No Comments on מלכודת גיוס החרדים \\ פרשת צו עם הרב אהרן לוי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זהו מתכון נפלא של 'כרמית' לטראפלס שוקולד שחור לבן עם אגוזי לוז.

    הכמות היא 12-10 כדורים.

    מצרכים:

    2 טבלאות פינוק בטעם שוקולד חלב עם פצפוצי אורז של כרמית.
    1/4 כוס קרם קוקוס,
    12 אגוזי לוז טבעיים.

    לציפוי:

    2 טבלאות פינוק בטעם שוקולד לבן ונוגט עם שבבי אגוזי לוז.

    חמישה שלבים ויש לכם טראפלס:

    1. שוברים למשולשים את טבלאות הפינוק בטעם שוקולד חלב ומניחים בסיר קטן. מוסיפים קרם קוקוס וממיסים מעל להבה נמוכה תוך כדי ערבוב, עד שמתקבל קרם סמיך ואחיד – נזהרים לא לשרוף. יוצקים את הקרם לכלי רחב ומכניסים למקרר למשך שעתיים, עד שהקרם מתקשה.
    2. מכדררים מהתערובת המוצקה כדורי שוקולד קטנים ומכניסים לכל כדור אגוז לוז. מגלגלים שוב בין כפות הידיים ומניחים על צלחת. מכניסים למקרר ל-15 דקות נוספות.
    3. בזמן שהכדורים מתקררים, מכינים את הציפוי: שוברים למשולשים את טבלאות הפינוק הלבנות וממיסים בסיר קטן, מעל להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב – נזהרים לא לשרוף. יוצקים את הקרם שהתקבל לקערית.
    4. מוציאים את כדורי השוקולד מהמקרר ומגלגלים כל כדור בקרם הלבן עד שהוא נעטף לחלוטין. מוציאים בעזרת כף מהקרם ומניחים על רשת, כדי ששאריות הציפוי יטפטפו והשוקולד יתקשה. אם רוצים, טובלים שוב בשוקולד הלבן לקבלת ציפוי עבה יותר.
    5. מעבירים לצלחת ומחזירים למקרר ל-15 דקות נוספות. מגישים ונהנים.

    המתכון באדיבות 'כרמית'.



    0 תגובות