מייד אין הונגריה: חמוצים בטעם של פעם

    מירי זורגר 2 Comment on מייד אין הונגריה: חמוצים בטעם של פעם

    אין שולחן הונגרי בלי החמוצים האלה • השאלה מתי המתכון הזה הומצא? קודם המלחמה או אחריה? לפי החמיצות הוא הומצא בזמן המלחמה שילוב של ירקות וחומץ כמה הגיוני.

    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    קבלו את הצ'ולמדע ההונגרי

    טעים להפליא וחמוץ קצת אולי יש בו מן הסימן על מצבם של היהודים שם תחת ממשלת הורטי

    מצרכים:
    4 עגבניות ירוקות חתוכות ל 8
    5 מלפפונים פרוסים
    2 גזרים פרוסים
    2 בצלים פרוסים
    2 גמבה חתוכה לרצועות דקות
    1/2 כרוב קצוץ גס
    1/2 פלפל חריף פרוס דק

    לתחמיץ:
    3 כוסות חומץ
    5 כוסות מים
    3/4 כוס סוכר
    2 כפיות פלפל אנגלי
    3-4 עלי דפנה
    1 כפית מלח
    1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה:
    בסיר מרתיחים את המרכיבים לתחמיץ,
    מוסיפים את הירקות ומכבים את האש.
    מכסים ומקררים
    מאכסנים בצנצנת זכוכית במקרר.



    2 תגובות

    מיין תגובות