מייד אין הונגריה: חמוצים בטעם של פעם

    מירי זורגר 2 Comment on מייד אין הונגריה: חמוצים בטעם של פעם

    אין שולחן הונגרי בלי החמוצים האלה • השאלה מתי המתכון הזה הומצא? קודם המלחמה או אחריה? לפי החמיצות הוא הומצא בזמן המלחמה שילוב של ירקות וחומץ כמה הגיוני.

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    קבלו את הצ'ולמדע ההונגרי

    טעים להפליא וחמוץ קצת אולי יש בו מן הסימן על מצבם של היהודים שם תחת ממשלת הורטי

    מצרכים:
    4 עגבניות ירוקות חתוכות ל 8
    5 מלפפונים פרוסים
    2 גזרים פרוסים
    2 בצלים פרוסים
    2 גמבה חתוכה לרצועות דקות
    1/2 כרוב קצוץ גס
    1/2 פלפל חריף פרוס דק

    לתחמיץ:
    3 כוסות חומץ
    5 כוסות מים
    3/4 כוס סוכר
    2 כפיות פלפל אנגלי
    3-4 עלי דפנה
    1 כפית מלח
    1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה:
    בסיר מרתיחים את המרכיבים לתחמיץ,
    מוסיפים את הירקות ומכבים את האש.
    מכסים ומקררים
    מאכסנים בצנצנת זכוכית במקרר.



    2 תגובות

    מיין תגובות