כשל"פ לכבוד שבת: קינוח מושלם ועוגת קפה נימוחה

    ציפי רוזנטל 1 Comment on כשל"פ לכבוד שבת: קינוח מושלם ועוגת קפה נימוחה

    קינוח ועוגה שיגרפו עבורכם מחמאות בלי סוף | מתחילים?

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עוגת קפה ושקדים נימוחה:

    6 ביצים מופרדות

    כוס וחצי סוכר לבן

    3/4כוס קמח תפוח-אדמה

    חצי כוס שמן

    100גר שקדים טחונים או קמח שקדים של בטר אנד דיפרנט

    כף וחצי קפה(מומס בקצת מים רותחים ולצנן)

    אופן ההכנה:
    להקציף את החלמונים, להוסיף בהדרגה את השמן ואז את שאר הרכיבים חוץ מהסוכר והחלבונים
    להקציף את החלבונים עם הסוכר עד שנהיה קשה ולקפל פנימה ולאפותץ

    ניתן לקשט למעלה עם קרם שוקולד.

    או: אבקת סוכר מומס עם קצת קפה רותח וקצת שמן

     גלידה בטעם מוקה:

    8 ביצים מופרדות

    2/3 כוס שמן אגוזים

    חבילה של אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (לנוהגים להשתמש)

    כף אחד של אבקת קקאו

    4כפות קפה נמס(להמיס בטיפה מים חמים ולצנן)

    כוס וחצי סוכר לבן

    אופן ההכנה:
    להקציף את החלמונים ולהוסיף לאט את השמן ואז את הפודינג, הקקאו והקפה.
    בקערה יבשה ונקיה להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר, עד שנהיה מאוד יציב, אם זה לא מספיק יציב, אני מוסיפה בהדרגה אבקת סוכר
    חשוב שהחלבונים יהיו מאוד קשיחים ומבריקים
    ואז לקפל הכל ביחד.

    לקשט עם שוקולד מריר מקולף

    את הכוסות קישטתי עם שוקולד מומס במיקרו עם קצת שמן

    ומעל שמתי שוקולדים פרווה של פסח



    1 תגובות

    מיין תגובות