מעבר לאתר המותאם

צפו: כשל"פ • איך תבשיל האוסובוקו של מירי זורגר יצא?

מירי זורגר No Comments on צפו: כשל"פ • איך תבשיל האוסובוקו של מירי זורגר יצא?

אם חפצה נפשכם במתכון אוסבוקו בירקות שורש – הגעתם למקום הנכון • התחלנו?

מצרכים:

8 פרוסות אוסובוקו
מלח
פלפל
שמן לטיגון
לירקות
5 גזרים חתוכים לקוביות
1 שורש סלרי חתוך לקוביות
2 קולרבי חתוכים לקוביות
1 שורש פטרוזליה חתוך לקוביות
5 גבעולים של סלרי עלים קצוץ קטן
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
2-3ליטר ציר עוף

אופן ההכנה:

בסיר מתאים עם ציפוי טפלון מטגנים את פרוסות האוסובוקו כשהם ממולחים ומפולפלים. מאגנים משני הצדדים ומעבירים לכלי. מטגנים את כל הפרוסות ומניחים בכלי. עם המשקעים שנוצרו בכלי מטגנים את כל קוביות ירקות השורש עד להשחמה קלה. מסדרים מעל את הנתחים של האוסובוקו ומכסים בציר או מים. מתבלים במלח ופלפל מביאים לרתיחה ומבשלים כ 3 שעות על אש נמוכה.

בתיאבון! אנחנו מחכים לשמוע איך יצא..



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>