- רדיו קול חי - -

לא תאמינו: פסטה כשרה לפסח

אם גם אתם חובבי פסטה,
וקשה לכם לעבור 7 ימים בלעדיה,

הנה מתכון מיוחד בשבילכם:
קנלוני לפסח:
(מתכון ל6-8 מנות)
לאטריות:
4 ביצים
3 כפות קמח תפוחי אדמה
מעט מלח
פלפל שחור גרוס טרי
1 כפית סוכר
1/3 כוס שמן
1 כוס מים
למלית:
250 גר' חזה עוף טחון
2 בצלים מטוגנים עד להשחמה
2 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות סוכר

לרוטב:
500 גר' רסק עגבניות
1/3 כוס שמן
2 כוסות מים
מלח פלפל שחור גרוס טרי
4 כפות סוכר

אופן ההכנה:

הכנת הפסטה:
מערבבים את כל המצרכים למסה אחידה וחלקה.
מטגנים קרפים דקים עד להשחמה
מלית:
מערבבים את מצרכי המלית, ממלאים את הקרפים,
מגלגלים ומסדרים בתבנית
הכנת הרוטב:
במעבד מזון מערבבים את כל המצרכים לרוטב חלק,
טועמים ומתקנים תיבול
מוזגים על הקרפים הממולאים ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות
אופים כ 40 ד' או עד להשחמה קלה.
המאפה מעולה בהקפאה!