- רדיו קול חי - -

המתכון המנצח של הלחוח: טוקר הבטיח לנסות

במסגרת יום התימנים העולמי שהוכרז ע"י מנחם טוקר לראשונה בתכניתו "זמן אוויר", היום, ניתנו מתכונים למאכלים תימנים. אז אם שאלתם את עצמכם איך מכינים את הלחוח, הנה לכם ההזמדנות להיכנס אל המטבח התימני. תכינו קמח. הרבה קמח.

"מתכון ללחוח, זה פרקטי" אומר ברכה. "לוקחים קודם כל חצי קילו קמח. שתי כפות סולת. מעט מלח, קצת סוכר קצת שמרים. מרגרינה. את הסולם מערבבים עם כוס מים חמים לאט לאט שלא יהיו גושים".

"מחממים מחבת חם חם מורחים מרגרינה מעט שלא ידבק. שופכים למחבת. שמים את המחבת במקום קריר. ובנתיים עושים מחבת נוסף".

האזינו:

/wp-content/uploads/2017/03/ברכה-דהרי.mp3 [1]