מהיר וטעים: ריח של פסח ולחץ מעורב באוויר

    חיה קלור No Comments on מהיר וטעים: ריח של פסח ולחץ מעורב באוויר
    21:01
    18.04.24
    אבי מימרן No Comments on הפיגוע המחריד בבנימין: "בדקנו היטב את בטיחות החווה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    כבר מריחים את פסח באוויר.

    וכמעט כולנו עסוקות בניקיונות, קניות ו..מתחילות לתכנן את ארוחות החג.

    אז לכבוד הימים הטרופים שמחכים לנו

    בחרתי הפעם משהו קליל משביע כייפי בלי להשקיע יותר מידי והכי חשוב טעים בטירוף

    ולשם שינוי לא מנה בפיתה אלה מעל.

    מנה אנינת טעם מוקפדת ובסטייל.

    מעורב עם בצלים סגולים מקורמלים,בתבלינים צהבהבים ארומטיים על פריינה מרוקאית או על פרוסת חלה או על טורטיה ובעצם מה שבא לכן ממשפחת הלחמים השטוחה .

    המצרכים:
    מתאים ל 4-6 סועדים
    • 4 פריינות ללא הטופינג מחוממות בתנור.
    • 400 גר פרגית נקייה וחתוכה כמו לשווארמה
    • 200 ג"ר כבד מוכשר על האש וחתוך לחתיכות קטנטנות
    • 200 ג"ר לבבות עוף מוכשרים על האש חתוכים לרבעים
    • 3 בצלים סגולים פרוסים לג'וליינים (פסים)
    • 3 כפות שמן זית
    • כפית כמון
    • כף חוואיג'
    • חצי כפית צ'ילי גרוס
    • כפית כורכום
    • רבע כפית קינמון

    אופן ההכנה:
    • מחממים שמן במחבת
    • מטגנים בצל עד לצבע זהב שקוף
    • מוסיפים פרגית ולבבות ומטגנים קלות עד לסגירה
    • מוסיפים כבד ותבלינים , מלח ופלפל ומטגנים עד שמוכן

    טועמים ומתקנים טעמים

    אופן ההגשה:
    מסדרים פריינה או גבטה בצלחת
    מורחים 2 עד 3 כפות טחינה
    מעל מסדרים ערמה יפה של מעורב
    מגישים לצד סלק ירקות עשיר או סלט עגבניות חריף
    ונהנים מכל ביס.



    0 תגובות