מעבר לאתר המותאם




אסייאתי קליל ובריא: כך תנצלי שאריות

מירי זורגר No Comments on אסייאתי קליל ובריא: כך תנצלי שאריות

אף אחד לא באמת יאמין שמדובר בניצול (לא ציני) של שאריות • המתכון הזה טעים מאד והלוק שלו מושלם • וחתיכות העוף שניצלו מהפח יודו לכם מכל הלב • בתאבון

ND_0209

בפורים הכנתן המון אוכל. מה לא היה?כרוב מסורתי, קרעפלך, בקר ביין.

חלק היו שיכורים ולא הצליחו לאכול את כל מה שהכנתן. (וגם בטח הכנתן המון)

ונשארתן עם שאריות מעצבנות.

קבלו מתכון מצוין לניצול מקסימלי של שאריות, שהדודות הזקנות לא יבכו ששוב זרקתן אוכל.

סלט עוף אסייתי

סלט חסה, אטריות אורז ועוף מתובל אסייאתי. מנה בריאה ומשביעה

זמן הכנה: חצי שעה

המצרכים (4 מנות):
1 חבילה חסה אייסברג או כרוב סיני
1 בצל סגול
300 גרם חזה עוף מבושל
1 כף שמן
20 גרם אטריות אורז רחבות
מעט שומשום קלוי

לרוטב:
חצי כוס חומץ
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס חרדל
כף חמאת בוטנים
חצי כוס שמן סויה (או כף)
חצי כוס דבש (או כף)

אופן ההכנה:
1.חותכים את החסה והבצל לרצועות דקות ומעבירים לקערה.

2. את חזה העוף חותכים לנתחים קטנים ומוסיפים לקערה.

3. מחממים כף שמן ומטגנים קלות את אטריות האורז, עד שהן מתנפחות והופכות קריספיות. מוסיפים אותן לקערה.

4.מערבלים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב ומעבדים עד לקבלת מרקם אחיד. שופכים את הרוטב על תוכן הקערה.

5.מפזרים שומשום קלוי, מגישים ואוכלים מיד.



0 תגובות