- רדיו קול חי - -

הדובדבן שבקצפת:לבן קלאסי וממכר

אז באילו צבעים אתן מעצבות את משלוחי המנות שלכן השנה?

אם אתן הולכות על לבן וקלאסי,

הנה קינוח מעוצב ושווה במיוחד שיקשט לכן אותו:

מוס גבינה בכוסות:

מצרכים:
2 כוסות מחית פרי אדום (תותים, דובדבנים, חמוציות….)
לגבינה:
500 גר' גבינה 5% שומן
1 שקית אינסטנט וניל
150 גר' אבקת סוכר
250 מ"ל שמנת מתוקה 36 % שומן מוקצפת לקצף רך
לפירורים קריספיים:
100 גר' קמח
100 גר' חמאה
100 גר' שקדים מולבנים טחונים
100 גר' סוכר

אופן ההכנה:

הכנת המוס:
את הגבינה, האינסטנט והסוכר יש לשים בקערה ולערבב למסה אחידה
לטעום ולתקן תיבול
להוסיף את השמנת המוקצפת ולערבב למסה סמיכה
להניח במקרר לשעה
הכנת הפירורים לציפוי:
את המצרכים יש לשים במעבד מזון וללוש למסת פירורים
לאכסן בקופסת פלסטיק ולהקפיא לשעה לפחות
לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה

הרכבת המנה:
בכוסות מיני יש לשים כף ממלית הפרי האדום
מעל לזלף בנדיבות מוס גבינה
לפזר פירורים אפויים מעל ולהגיש.