הדובדבן שבקצפת:לבן קלאסי וממכר

    מירי זורגר No Comments on הדובדבן שבקצפת:לבן קלאסי וממכר

    מוס משובח עם גבינה ודובדבנים ועוד הפתעות • תכינו אותו מראש תקפיאו ותשמרו ותוכלו לשלב כחלק ממשלוח מנות בסגנון לבנבן • פורים עמוס

    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אז באילו צבעים אתן מעצבות את משלוחי המנות שלכן השנה?

    אם אתן הולכות על לבן וקלאסי,

    הנה קינוח מעוצב ושווה במיוחד שיקשט לכן אותו:

    מוס גבינה בכוסות:

    מצרכים:
    2 כוסות מחית פרי אדום (תותים, דובדבנים, חמוציות….)
    לגבינה:
    500 גר' גבינה 5% שומן
    1 שקית אינסטנט וניל
    150 גר' אבקת סוכר
    250 מ"ל שמנת מתוקה 36 % שומן מוקצפת לקצף רך
    לפירורים קריספיים:
    100 גר' קמח
    100 גר' חמאה
    100 גר' שקדים מולבנים טחונים
    100 גר' סוכר

    אופן ההכנה:

    הכנת המוס:
    את הגבינה, האינסטנט והסוכר יש לשים בקערה ולערבב למסה אחידה
    לטעום ולתקן תיבול
    להוסיף את השמנת המוקצפת ולערבב למסה סמיכה
    להניח במקרר לשעה
    הכנת הפירורים לציפוי:
    את המצרכים יש לשים במעבד מזון וללוש למסת פירורים
    לאכסן בקופסת פלסטיק ולהקפיא לשעה לפחות
    לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה

    הרכבת המנה:
    בכוסות מיני יש לשים כף ממלית הפרי האדום
    מעל לזלף בנדיבות מוס גבינה
    לפזר פירורים אפויים מעל ולהגיש.



    0 תגובות