מה יש בה שהיא כבשה את המטבח בסערה? הטורטיה המושלמת
הטורטיה בזמן באחרון קיבלה עדנה • היא טעימה ומשביעה ומצטלמת נהדר • יש כל כך הרבה מילויים שאפשר לעשות לה לכם נשאר רק לבחור • והיום: ארוחת צהריים בכמה דקות
"צריך להיות 'מוכשרים' בשביל להרוס אותה, כי היא מושלמת וגמישה ואפשר לצוות אותה לכל דבר שתחלמו"
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- גל חום בחול המועד: הסימנים לפגיעות חום ודרכי המניעה
- הסנאט האמריקני אישר את חבילת הסיוע לישראל
- ליל שימורים: משפחה חולצה בנס מדירה בוערת
- משלושה יוצאים שניים: הקלידנים בפרק חגיגי
- לוחם צה"ל נפל בצפון הרצועה; שיגורים לצפון ולדרום | חדשות החג
תגיות
הטורטיה כבשה את המטבח שלנו בסערה ונראה שהיא פה בשביל להשאר.
היא זמינה ומשביעה (!!!) וכל דבר שנצמיד אליה יהיה טעים
שעת צהריים,
לפעמים אני תופסת את עצמי בדיוק בשעה הזו
וקולטת שאם מישהו יכנס עכשיו הביתה ממש רעב- הוא יצטרך להשאר רעב,
כי לא הכנתי כלום…
הנה משהו שאני מאוד אוהבת להכין ברגעים כאלו.
מנה טעימה, קלה להכנה ומגניבה:
מצרכים:
12 פרגיות .
6 בצלים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
להגשה:
6 טורטיות
1/2 ק"ג חומוס
6 כפות פטרוזליה קצוצה
איך מכינים:
מטגנים עד להשחמה קלה את הבצלים הפרוסים.
מוסיפים את הפרגיות החתוכות ל4 ומטגנים עד שהפרגיות משנות צבע, בערך 10 דקות.
מתבלים ומטגנים 5 דקות נוספות.
מניחים על צלחת טורטיה,
מורחים עליה שכבת חומוס ומעמיסים פרגיות בנדיבות.
מקשטים בפטרוזליה קצוצה
ובתיאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.