שף יניב אבן, מגיש מתכון למרק מיסו יפני משודרג

    יוסי אשר No Comments on שף יניב אבן, מגיש מתכון למרק מיסו יפני משודרג

    מחקר שקיימה אוניברסיטת פנסילבניה, מגלה כי אנשים שהתחילו את הארוחה שלהם בשתיית מרק, צרכו כ-20% פחות קלוריות במהלך הארוחה המלאה, פחות מכמות הקלוריות שצרכו אנשים שוויתרו על המרק

    צילום: מיסו
    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    שף מסעדת MATSUYA  יניב אבן, מסעדה יפית בכשרות רבנות מרמת גן, מציע מתכון למרק מיסו משודרג.

    אגב, מחקר שקיימה אוניברסיטת פנסילבניה, מגלה כי אנשים שהתחילו את הארוחה שלהם בשתיית מרק, צרכו כ-20% פחות קלוריות במהלך הארוחה המלאה, פחות מכמות הקלוריות שצרכו אנשים שוויתרו על המרק. אגב 2, הערך התזונתי של מרק מיסו הוא כ-80 קלוריות למנה…

    מתכון למרק מיסו מאת יניב אבן
    מצרכים ל 8 מנות מרק:

    שלב 1:
    • 2 פרוסות דקות של ג'ינג'ר מקולף וטרי.
    • 3 שיני שום קלופות ופרוסות דק.
    • 4 יחידות בצל ירוק,
    • חצי בצל לבן.
    • בסיר מטגנים את החומרים במעט שמן ושומרים בצד.

    שלב 2:
    • 1 ליטר ציר עוף/ מרק עוף
    • 1 כף רוטב סויה
    • 3 כפיות סוכר
    • 3 יחידות פטריות שיטאקי טריות.
    • 3 כפות מחית מיסו.
    • 4 כפות אצות- להשרות במים ל2 דקות ולייבש.
    • 1 קובייה (200 גר') טופו

    שלב 3
    • מוסיפים לירקות המטוגנים את ציר העוף והסוכר ומביאים לרתיחה.
    • מוסיפים את מחית המיסו וטורפים עד שמתקבל מרק אחיד.
    • מסננים את המרק במסננת. קוצצים את הטופו, האצות והבצל הירוק.
    • מחלקים את המרק ל8 קערות הגשה, מוסיפים את הטופו ומקשטים בבצל ירוק.



    0 תגובות