מעבר לאתר המותאם

על החומוס: נימוח, עסיסי ומושלם ומרגיש מסעדה

אתי קצבורג No Comments on על החומוס: נימוח, עסיסי ומושלם ומרגיש מסעדה

יש קטע כזה שאנחנו חייבים לגוון ונמאס לנו מהדברים הבנאליים והמשעממים שאנחנו מכינים אז הנה מנה הכי לא משעממת והכי טעימה וכיפית ואפילו הילדים נוטים לחסל בלי להרגיש • חומוס.בשר. בון אפטיט

.חומוס
צילום: Nati Shohat/Flash90.

האמת זאת מנה מושלמת

חלק אוהבים אותה ראשונה וחלק עיקרית

חלק נהנים לנגב אותה וחלק רק מלהסתכל עליה

לא כולם חושבים עליה באופן הזה וזה תמיד מפתיע וטעים מאד.

וגם אפשר לשדרג בכל מיני הפתעות אחרות על החומוס..

שמן זית וקצת עלעלים ירוקים ישלימו את המראה ואת הפוזה וכולם יהנו באחריות .

אחריות בתוקף למשך הארוחה…

אז הנה , קבלו את החומוס בשר

250 גרם ממרח חומוס
500 גרם בשר טחון מופשר
1 בצל גדול
4 שיני שום
1/2 פלפל חריף (לבחירה)
1/2 כפית כמון
קמצוץ קינמון
כף רוטב צילי
1 כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור
3 כפות שמן

איך מכינים?

• קוצצים את הבצל דק דק, כותשים את שיני השום

• מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל עד להזהבה .

• מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים יחד, תוך ערבוב מתמיד , מפוררים את הבשר בכף (מומלץ כף עץ)

• לאחר מספר דקות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב (ואת הפלפל הקצוץ)

אופן ההגשה:
מניחים את החומוס בצלחת הגשה מזכוכית, ובמרכז מניחים מספר כפות מתערובת הבשר המתובל. ניתן לזלף מעל מעט שמן זית ולפזר פטרוזיליה קצוצה. הכי כיף להגיש עם פיתות חמות.

במקום בשר טחון ניסן לשים רצועות עוף מוקפצות עם פלפלים זה שונה ומעניין .



0 תגובות